lørdag den 25. juni 2011

Sidste skoledag

På Bifrost er det fast tradition, at børnene og de forældre der har mulighed for det, spiser sammen sidste skoledag. Vi plejer at have Hernings største picnic i en nærliggende park. I år var vejrguderne desværre ikke med os, så spisningen foregik indendørs på skolen.
De tre "Norner" som startede Bifrost er kommet op i alderen, den sidste gik på pension i går, hun fik dette smukke billede, hvor hvert barn på skolen har tegnet sit ansigt.

Som altid afsluttes sidste skoledag med, at alle børn får en sommergave, som indeholder små opgaver, som kan laves i løbet af sommerferien. Opgaverne handler om det nye emne, som skal starte det nye skoleår, dene gang er emnet Chagall.

onsdag den 15. juni 2011

Førskole - Bikuben

Valdemar startede i førskole d. 1. april på Børneskolen Bifrost

Det var en festdag, det er nemlig første gang der er en førskolegruppe på skolen.


  De nye lokaler byder børnene velkomne


Lærerne og eleverne som går på yngste trin har pyntet, dette vægmaleri viser hvad eleverne mener de nye små Bikubebørn vil komme til at opleve.

Der var også tid til en hyggesnak med en af de søde lærere og til at tegne i et nyt skolehæfte.
Nu er det snart sommerferie og inden vi får os set om er det tid for rigtig skolestart!



søndag den 12. juni 2011

Jeg gik efter bolden og vandt!!!

Ja havde egentligt tænkt at en bold ville gøre stor lykke her i huset, så jeg drømte om at vinde en af de fine patchwork bolde. Men jeg vandt i stedet 4 super lækre stykker tapet. De er meget, meget pænere i virkeligheden end på billederne. Jeg har ikke helt bestemt hvad de skal bruges til, men har en lille ide i hovedet. Tak Bournonville